GEOTEKNIIKAN PÄIVÄ 2023

 

Kiitos kaikille Geotekniikan päivään 2.11.2023 osallistuneille!

 

Päivän osallistujamäärä ylitti kaikki odotukset tänäkin vuonna: tämän vuoden päivä teki jälleen historiaa 428 osallistujalla (ilmoittautuneita jopa 440)!

 

Iso kiitos onnistuneesta tapahtumasta osallistujille, seminaaripuhujille, sponsoreille, näytteilleasettajille sekä talkoolaisille! Jokaiselle osallistuneelle sekä näytteilleasettajalle on lähetetty sähköpostitse DropBox-linkki, josta löytyy päivitetty seminaarijulkaisu, ohjelma sekä lopullinen osallistujalista. Sisältöä päivitetään jatkuvasti mm. päivän kuvien sekä esitysten sekä pdf-julkaisun osalta. Mikäli materiaalin lataamisessa ilmenee ongelmia, olettehan yhteydessä julkaisu.geotekniikanpaiva@gmail.com.

 

Huomioittehan, että sähköposti on lähetetty osoitteesta info.geotekniikanpaiva@gmail.com tai nayttely.geotekniikanpaiva@gmail.com. Gmail-osoitteesta lähetetty viesti on täten saattanut suodattua roskaposti-kansioon. Mikäli viesti ei sieltäkään löydy, olettehan näihin osoitteisiin yhteydessä (osallistujat info-sähköpostiin ja näytteilleasettajat näyttely-sähköpostiin).

 

Sähköpostissa on myös linkki palautekyselyyn. Kysely on anonyymi. Vastaattehan kyselyyn, sillä jokaisen vastaus on arvokas päivän kehittämisen kannalta!

 

Palautekyselylinkki sekä osallistujille että näytteilleasettajille: PALAUTEKYSELY

 

Tervetuloa taas ensi vuonna!

 

 

Geotekniikan päivää 2023 sponsoroi: