| Alan ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset

1.10.2018 – PIMA kärkihankkeen päätösseminaari

2.10.2018 – Ympäristöministeriön PIMA neuvottelupäivä

 

Pilaantuneiden maa-alueiden kokeiluhankkeen päätösseminaari järjestetään 1.10.2018 Finlandia-talolla, Helsingissä. Tämän yksipäiväisen tapahtuman teemana on pilaantuneiden maa-alueiden kestävä riskienhallinta kiertotalouden ja cleantech liiketoiminnan näkökulmasta.

Tapahtuman ohjelmassa on monipuolisesti inspiroivia puheita, esityksiä ja pitchauksia. Puhujina ovat mm. Ministeri Kimmo Tiilikainen YM:stä, johtaja Teija Lahti-Nuuttila Business Finlandista ja johtaja Mari Pantsar-Kallio Sitrasta ja sekä lukuisia hankkeessa mukana olleita yrityksiä. Tapahtuman juontajana toimii kokeiluhankkeen projektipäällikkö Jarno Laitinen Pirkanmaan ELY-keskuksesta.

Ympäristöministeriön pilaantuneiden maa-alueiden neuvottelupäivä järjestetään kokeiluhankkeen päätösseminaarin jatkoksi 2.10.2018 Ympäristöministeriöllä, Helsingissä. Neuvottelupäivän teemana ovat hallinnon työstämät uudistukset liittyen lainsäädännön kehittämiseen ja toimeenpanon tukemiseen.

Tapahtumassa esitellään käynnissä olevia hankkeita, kuten tulevan MASA –asetuksen valmistelua, perustilaselvityksiä, kestävää kunnostamista sekä demonstraatiohankkeisiin liittyviä uusia tutkimus- ja puhdistuskokeiluja.

Tapahtuman ohjelma