Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi repullisen innostusta ja rohkeutta kohdata uusia haasteita. Menestyäksesi työtehtävässäsi tarvitset valmiutta yhteistyöhän eri asiantuntijoiden kanssa sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Oletko uusi GEO-suunnittelija joukkoomme?

Inviting bright minds

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa geotekniikan osaajien joukkoon

Uutena GEO-suunnittelijana olet osa yli 50 kollegan Geo-yksikköämme Espoossa. Joukossamme on mm. talo-, infra- ja ympäristögeotekniikkaan erikoistuneita suunnittelijoita sekä mm. geo-laskennan ja -mallinnuksen asiantuntijoita. Lisäksi yksiköstämme löytyy kansainvälinen vientigeotekniikkaan keskittynyt ryhmä. Isoimpia projektejamme tällä hetkellä ovat Raide-Jokeri, Helsinki-Vantaan terminaalin T2 laajennus sekä Länsisataman aluerakentaminen.

Haemme joukkomme suunnittelijoita, jotka ovat valmiita keskittymään yksittäisiin isompiin pitkäkestoisiin hankekokonaisuuksiin sekä suunnittelijoita, jotka kokevat laajemmalle asiakaskunnalle lyhytkestoisemmissa hankkeissa työskentelyn mielekkäämpänä.

Etene kohti tavoitteitasi

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

  • Alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI tai insinööri)
  • Suunnitteluohjelmien hyvää hallintaa
  • Valmiutta uusien suunnittelutyökalujen omaksumiseen ja opitun tiedon edelleen jakamiseen kollegoillesi

Ramboll työyhteisönä

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Säätiö omistajana mahdollistaa palvelujemme pitkäjännitteisen kehittämisen ja innovoinnin. Olemme olleet tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme ja kehitämme toimintaamme edelleen työntekijöiden hyvinvointia parantaaksemme. Esimerkki tästä oli viime syksynä koulunsa aloittaneiden lasten vanhempien vapaat, jotka herättivät laajalti huomiota.

Espoon Ramboll on juuri muuttanut uuteen yli tuhannen asiantuntijan pääkonttoriin, joka valmistui Espoon Perkkaalle aivan Turuntien varteen. Uudet työtilat tukevat osaltaan entistä joustavampia työtapoja ja mahdollistavat tiiviimmän yhteistyön eri asiantuntijoiden sekä asiakkaiden kanssa.

Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet avointa paikkaa

Toimita hakemuksesi sähköpostilla Eero Timoselle (eero.timonen@ramboll.fi) ja Outi Kettuselle (outi.kettunen@ramboll.fi). Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan.